bekkenbodem fysio Utrecht

Massage Amsterdam boeken

Is jouw lichaam toe aan een heerlijke Oosterse massage? Ben je gespannen, heb je pijn aan je spieren of wil je gewoon even heerlijk genieten en ontsnappen uit de dagelijkse sleur van het leven? Boek dan een massage Amsterdam! In de Baarsjes in Amsterdam-West vind je een massagesalon met een fijne sfeer en een lage drempel. De massage olie is zelf gemaakt volgens een oud familierecept. Als hoofdingrediënt van deze massageolie is er biologische thee gebruikt om het effect van de massage te versterken. Voel je welkom en zuiver je huid, ontspan je lichaam en breng je geest weer in balans.

Verschillende treatments bij een massage Amsterdam 

De ervaren masseurs weten precies wat jij nodig hebt. Er is aandacht voor jouw lichaam en de eventuele kwaaltjes waar jij momenteel mee kampt. Ieder mens is anders en je lichaam kan zelfs van dag tot dag anders aanvoelen en reageren. Daarom kun je kiezen uit verschillende treatments bij een massage Amsterdam. Denk bijvoorbeeld aan de stress relief, een strong muscle of een Authentic Asian massage. 

Boek een stress relief massage

De naam zegt het al, de stress relief is de anti stress massage Amsterdam. Tijdens deze aangename massage kom je even helemaal tot rust en kan je lichaam volledig ontspannen. Deze massage is uitermate geschikt voor mensen die een zware studie volgen, een stressvolle baan hebben of full-time met de kinderen bezig zijn. Even een moment volledig voor jezelf. De masseur behandeld tijdens de stress relief massage punten waar zich veel stress opslaat extra. Denk hierbij aan de schouders en de nek.

Kies voor een strong muscle massage

Wanneer je niet enkel stress ervaart maar ook nog eens last hebt van bijvoorbeeld vastzittende schouders, rugpijn of een stijve nek, dan is de strong muscle massage Amsterdam iets voor jou! Dit is geen ontspannende massage, no pain is no gain in dit geval dus je moet even doorbijten. Echter zul je jezelf na de strong muscle massage als het ware bevrijd voelen. Tijdens de massage wordt een Tigerpower Oil gebruikt die zorgt voor diepe warmte en tintelende frisheid voor overbelaste spieren.

De authentic asian massage

Wil je graag genieten van een klassieke, Oosterse massage, zoals die al eeuwenlang van generatie op generatie wordt doorgegeven? Dan kies je voor de authentic asian massage. Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van acupressuurpunten, rekkingen en strekkingen. Dit zorgt ervoor dat spanningen verminderen en de levensenergie de gelegenheid krijgt om zich vrij te bewegen. Spieren ontspannen zich tijdens de authentic asian massage Amsterdam geheel en kwaaltjes zoals hoofdpijn en nek en rug klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Jouw gehele lichaam kan weer ontspannen en je reset direct even je gedachten.

Andere massages boeken

Naast de bovengenoemde drie massages, kun je bij een massage Amsterdam ook denken aan bijvoorbeeld een Deep Detox massage, een zwangerschapsmassage of een she special! Wil je meer weten over deze massages? Kijk dan op de website massagehuys.nl.