Onderooglidcorrectie kosten, wat kun je verwachten?

Ben je van plan om een correctie van het onderooglid uit te laten voeren? Dan is het prettig als je ook een beeld van de onderooglidcorrectie kosten hebt. Hier lees je wat je qua kosten ongeveer kunt verwachten en wat je verder nog moet weten. Zo kun je voor jezelf bepalen of je deze operatie liever wel of niet uit wilt laten voeren.

Voordat we beginnen over de onderooglidcorrectie kosten, is het belangrijk dat je weet wat dit precies voor operatie is. Bij deze operatie wordt het onderste ooglid gecorrigeerd, waardoor je uitstraling zal veranderen. Een onderooglidcorrectie kan bijvoorbeeld een uitkomst zijn als je altijd last hebt van goed zichtbare wallen. Dit kan storend zijn en je ouder doen lijken. De meeste mensen vinden het niet prettig om wallen te hebben. Sommige mensen storen zich hier zo erg aan dat ze besluiten een ooglidcorrectie te ondergaan.

Wat zal een onderooglidcorrectie kosten?

Het is goed om te weten dat correctie van het onderooglid doorgaans goedkoper is dan correctie van het bovenste ooglid. De onderooglidcorrectie kosten liggen meestal tussen de € 500 en € 1000. Dat is een stuk goedkoper dan het corrigeren van het bovenooglid. Een dergelijke behandeling kan je namelijk € 1000 tot € 1500 kosten. Voor een correctie van het bovenooglid ben je in veel gevallen dus het dubbele kwijt.

Hoeveel een onderooglidcorrectie kosten zal, is ook sterk afhankelijk van welke partij de operatie uitvoert. Verschillende bedrijven zullen hier nu eenmaal verschillende prijzen voor hanteren. Het is daarom ook van belang om de verschillende partijen goed met elkaar te vergelijken. Houd er wel rekening mee dat het om je lichaam gaat. Het kiezen van een betrouwbare partij is dus belangrijker dan het kiezen van een goedkope partij.

Krijg je onderooglidcorrectie kosten vergoed?

De onderooglidcorrectie kosten zullen vrijwel nooit vergoed worden. Daarvoor moet er namelijk sprake zijn van een chronische ziekte, genetische aandoening of van medische noodzaak. Als dat bij jou niet het geval is, dan zul je de kosten niet vergoed krijgen. Je zal de operatie dan dus zelf moeten bekostigen. Overigens is € 500 tot € 1000 geen ontzettend hoog bedrag als je je onzekerheden hiermee weg kunt nemen. Als jij je echt stoort aan de wallen onder je ogen, dan is het geen slecht idee om voor de ingreep te sparen. Heb je wallen onder je ogen, maar vind je dit zelf niet erg? Dan kun je er uiteraard ook gewoon voor kiezen om de ingreep niet uit te laten voeren. Het is maar net wat je zelf wilt.

ABC Clinic | Specialistisch en persoonlijk.

Het vinden van een betrouwbare partij

Als je een betrouwbare partij zoekt, raden we je aan om hiervoor de zoekmachine van Google te gebruiken. Het voordeel van deze zoekmachine is dat je eenvoudig recensies van andere mensen kunt bekijken. Zo kun je dus nagaan wat voor ervaringen andere mensen hebben gehad met de specialist in kwestie. Het wordt zo veel makkelijker om een partij uit te kiezen voor correctie van het ooglid.