Scootmobiel kopen voor mijn oma

Wij mijn broer, zus en ik, wilde een scootmobiel kopen voor mijn oma. Wij gingen dus opzoek op het internet naar de juiste scooter voor mijn oma en met de laagste prijs natuurlijk. Zo kwamen wij verschillende website’s tegen, ook de website van Scootmobiel Vitaal. Hier zagen wij een hele mooie scootmobiel voor mijn oma waar een overkapping op zit. Dit zou ideaal zijn voor onze oma, zo zou zij ook als het regent gewoon kunnen rijden. Wij besloten een afspraak te maken met deze onderneming voor een proefrit bij mijn oma thuis. Dit was zeker mogelijk bij dit bedrijf en wij waren nu al benieuwd hoe mijn oma zou reageren en ook waren wij benieuwd naar de scooter of die echt zo mooi was als op de foto.

Nog mooier dan de foto

Op de dag dat wij de scootmobiel gingen kopen, kwam er een vriendelijke medewerker van Scootmobiel Vitaal bij onze oma thuis. Onze oma had nog steeds niks in de gaten en stond dan ook te kijken toen deze medewerker de scooter uit zijn busje haalde. De medewerker legde onze oma uit hoe de scooter werkte en wij wachten af hoe zij het zal gaan doen en vinden. Dit deed onze oma voor de eerste keer meteen al goed en daarna konden wij goed naar de scooter kijken. Deze scootmobiel was in het echt nog mooier dan de foto en wij besloten dan ook om deze te kopen voor onze oma.